Giftguide Vaderdag (5x de leukste FairTrade Vaderdag cadeaus)

Giftguide Vaderdag (5x de leukste FairTrade Vaderdag cadeaus)

Verras je vader deze vaderdag met een uniek geschenk uit Afrika!

Vaderdag (16 juni) is weer in zicht en dat betekent dat het tijd is om onze geweldige vaders te verwennen met cadeautjes. Als je op zoek bent naar iets bijzonders, iets met een verhaal, dan ben je bij ons aan het juiste adres! In deze blog hebben een selectie samengesteld van vijf geschenken, allemaal met de hand gemaakt in Afrika en doordrenkt van vakmanschap. Lees hier onze giftguide of shop de items hier. 

1. BBQ-stekers met Touareg symbolen 

Verras je vader met een set van 3 BBQ-stekers met een Touareg symbool van brons aan de bovenkant. Een unieke steker om vlees of vega(n) op de BBQ om te draaien. De symbolen van de Touareg staan voor steden in Niger waar deze Touareg woont. Je shopt de stekers hier. Prijs per set van 3: €9,99 

2. Vogelbadjes van Rapoko steen uit Zimbabwe 

Deze vogelbadjes gemaakt in Zimbabwe zijn een unieke toevoeging aan de tuin van je vader! Door de kleine bubbeltjes van de Rapoko steen blijft het water goed in het badje staan en blijft het langer vers. Met veel liefde gemaakt door twee broers in Zimbabwe. Je shopt ze hierPrijs: €19,88 per badje. 

3. Gedroogde Ananas uit Rwanda

Is jou vader dol op fruit of een zoete snack? Dan zijn deze gedroogde ananassen uit Rwanda het perfecte - budget - cadeau voor jou vader! De ananassen komen van een lokale boer en deze zijn in Rwanda gedroogd en verpakt tot een smaakvol zakje gedroogde ananas. Hier maak je elke vader blij mee! Je koopt een zakje hierPrijs per zakje: €4,95 

4. Brons beeldje van een man uit Burkina Faso 

Verras je vader met een beeldje van brons uit Burkina Faso. Gemaakt door echte bronskunstenaars. Het is een zittend beeldje die bijvoorbeeld op de schouw, in de (boeken)kast of op een ander randje kunnen zitten. Beschikbaar in 4 verschillende kleuren. Prijs: €71,95 // Je shopt hier de witte, groene, blauwe & bruine

5. Een mooie tapasschaal van aardewerk uit Tunesië

Is jou vader dol op borrelen? Of is hij dol op heerlijke tapasgerechtjes? Geef hem dan een handbeschilderde tapasschaal uit Tunesië cadeau. Deze tapasschalen bestaan uit een bord met daarop 7 afneembare schaaltjes. De schalen zijn met de hand gemaakt door een familie in Tunesië. Je shopt de schalen hierPrijs (SALE): €41,50.

Vragen, opmerkingen of hulp nodig? Stuur ons een mailtje op info@zawadinamar.nl of stuur een WhatsApp bericht naar 0618719000 . 

Einen Kommentar hinterlassen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.