Scoor de leukste FairTrade items om oranje te supporten!

Scoor de leukste FairTrade items om oranje te supporten!

Het EK voetbal gaat bijna van start en dat betekent dat alle oranje items weer uit de kast komen. En hoe leuk is het om items te scoren die ook nog eens duurzaam en FairTrade gemaakt zijn? En extra tof: met de Olympische spelen zijn ze weer te recyclen! Duik snel met ons door het aanbod oranje-items! 

1. Rood-Wit-Blauw oorbellen uit Burkina Faso en Ivoorkust

Deze toffe oorbellen uit Burkina Faso en Ivoorkust zijn gemaakt door een sieradenmaakster uit Burkina Faso. Ze heeft deze unieke rood-wit-blauw kraal gekocht bij een kralenatelier in de Ivoorkust. Een speciaal FairTrade item in je oor om Oranje te supporten! Je shopt de oorbellen hier

2. Setje van 5 oranje FlipFlop armbandjes (gerecyclede teenslippers) uit Mali

Deze armbandjes zijn gemaakt van gerecyclede teenslippers door een vrouwengroep in Mali. Het is een upcycling project die vervuilende teenslippers uit de natuur haalt. Een echt duurzaam en uniek item om oranje mee te supporten. En ze zien er ook nog eens fantastisch uit! Je shopt ze hier. 

3. 2 leren armbandjes uit Burkina Faso (1 Rood-Wit-Blauw & 1 Oranje)

Deze twee leren armbandjes uit Burkina Faso zijn gemaakt van ecologisch gelooid leer en zijn een echte eye-catcher aan je pols. Ook leuk als support-item voor mannen! De armbanden sluiten met een drukker en hij is op twee maten af te stellen. Ook leuk om te combineren met de FlipFlop armbandjes. Je shopt ze hier. 

4. Oranje kettinkje van baquelit schijfjes uit Burkina Faso

Deze schattige kettinkjes van oranje schijfjes baquelit zijn de perfecte kettinkjes om oranje mee te supporten tijdens het EK-voetbal. Gemaakt van hoge kwaliteit baquelit in Burkina Faso is dit de perfecte toevoeging aan je oranje-outfit. De schijfjes zijn met de hand geregen. Je shopt hem hier. 

5. Handgemaakt oranje-popje uit Burkina Faso

Wil jij je huis ook helemaal versieren in oranje-style? Overweeg dan deze handgemaakte popjes uit Burkina Faso. Erg leuk ter aankleding van je oranje decoratie. Je shopt ze hier. 

Wil je de hele oranje collectie zien? Kijk dan hier.

HUP HOLLAND HUP! Laten we hopen op een mooie overwinning dit EK! 

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.