Giftguide: Moederdag (5x de leukste moederdag inspiratie)

Giftguide: Moederdag (5x de leukste moederdag inspiratie)

Verras je moeder deze moederdag met een uniek geschenk uit Afrika!

Moederdag is weer in zicht en dat betekent dat het tijd is om onze geweldige moeders te verwennen met liefdevolle cadeautjes. Als je op zoek bent naar iets bijzonders, iets met een verhaal, dan ben je bij ons aan het juiste adres! In deze blog hebben een selectie samengesteld van vijf geschenken, allemaal met de hand gemaakt in Afrika en doordrenkt van vakmanschap. 

1. Moederdag Empowerment Cadeauset 
Verras je moeder met een speciale moederdag cadeauset, bestaande uit een mini-toilettasje, lippenbalsem van bijenwas en een Kandaka cadeauzeepje. Kandaka, een term die "een sterke geëmancipeerde vrouw die inspireert; een krijgskoningin" betekent, staat symbool voor kracht en inspiratie. Bovendien draagt elk gekocht Kandaka-zeepje bij aan voorlichting over menstruatiehygiëne voor jonge vrouwen in Rwanda. Een geschenk met een dubbele impact! Prijs: €14,99



2. Swazi Kaarsen voor Sfeervolle Avonden
Breng extra licht in het leven van je moeder met deze unieke Swazi-kaarsen. Deze bijzondere kaarsen branden naar binnen toe, waardoor een prachtig lampioneffect ontstaat. Een perfecte toevoeging aan elke gezellige avond thuis. Prijs: €8,50 per kaars

3. Zilveren Oorbellen met Agaat
Laat je moeder stralen met deze prachtige zilveren oorbellen met agaat, met de hand vervaardigd door de Touareg uit de Sahelregio. De warme tinten van de oranje agaat geven een subtiele, maar toch opvallende touch aan elke outfit. Een elegant en tijdloos geschenk. Prijs: €35-€36,20, nu op de aanbieding voor €28!



4. Kleurrijke Ketting van Gerecyclede Glaskralen
Geef je moeder een vleugje kleur met deze levendige ketting, gemaakt van gerecyclede glaskralen. Elk stuk is met liefde met de hand gemaakt, waardoor het niet alleen een fashion statement is, maar ook een statement van duurzaamheid en respect voor onze planeet. Prijs: €23,-



5. Decoratieve Loper voor de Aankomende Moeder
Voor de aanstaande moeders onder ons is deze prachtige loper een perfecte toevoeging aan de babykamer. Met zijn levendige kleuren en traditionele ontwerp voegt het een style toe aan iedere babykamer. Beschikbaar in diverse kleuren! Prijs: €19,99

Cadeaubonnen
En voor degenen die liever zelf laten kiezen, hebben we ook cadeaubonnen beschikbaar, variërend van €5 tot €100. Zo kan je moeder zelf iets uitzoeken waar ze echt van houdt!

Moederdag aanbieding

Shop tot en met 8 mei de moederdag aanbieding! Tapasschalen uit Tunesië met 10% korting! Keuze uit 4 verschillende handbeschilderde patronen. 



Wil je meer ideeën opdoen? Neem dan een kijkje in onze Moederdag Giftguide op onze website. Hier vind je nog meer unieke geschenken die perfect zijn voor deze speciale dag. Ook hebben we een lookbook waar je de leukste inspiratie op kunt doen uit ons assortiment. 

Laat deze Moederdag iets bijzonders zijn met geschenken die niet alleen mooi zijn, maar ook een verschil maken in de wereld. 

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.