Welkom bij Zawadi, jouw unieke bestemming voor bijzondere geschenken met een verhaal. Onder Zawadi vallen allerlei verschillende producten uit Afrika die gemaakt worden door gepassioneerde individuen. Deze webshop wordt aangevoerd door Marianne, die de liefde voor het prachtige continent Afrika, reizen, en de kracht van ondernemerschap met jou wil delen.

Ontmoet Marianne

Hoi! Leuk dat je mij wilt leren kennen. Mijn avontuur van Zawadi begon in 2023, toen ik besloot mijn diepgewortelde passie voor Afrika te combineren met mijn enthousiasme voor unieke geschenken, reizen en het ondernemerschap. Dit leidde tot de creatie van Zawadi, een platform dat niet alleen producten verkoopt, maar ook verhalen vertelt en culturen verbindt.

Ik heb een achtergrond in ondernemerschap, fotografie en onderwijs, met een speciale focus op Afrikaanse studies. Mijn ervaringen, van het opzetten van een kleine foto-onderneming tot het werken in een commerciële omgeving en het verdiepen in de culturen van Afrika, vormen de basis van Zawadi's ethos. Mijn droom is om via Zawadi de schoonheid van Afrikaanse ambachten te delen en een positieve impact te maken.

Onze missie

Bij Zawadi streven we ernaar een brug te slaan tussen de rijke ambachten van Afrika en liefhebbers van unieke, zinvolle producten wereldwijd. Elk item in onze webshop is met zorg geselecteerd, waarbij we altijd streven naar eerlijkheid en duurzaamheid voor mens, dier en milieu. Onze missie is het vieren van Afrikaanse ambachten en het ondersteunen van de lokale gemeenschappen die deze prachtige producten maken.

Onze Waarden

Ons team gelooft sterk in integriteit, transparantie en het belang van culturele waardering. Wij zijn toegewijd aan het bieden van een platform dat niet alleen prachtige producten biedt, maar ook bijdraagt aan een positieve impact op de plekken die ons inspireren.

Verbind met ons

We nodigen je uit om onze zorgvuldig geselecteerde collectie te verkennen en misschien zelfs deel te nemen aan een van onze toekomstige Afrika-reizen. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier. Wij kijken ernaar uit om met jou in contact te komen en onze passie voor unieke, betekenisvolle producten en ervaringen te delen.

Tot snel!
Liefs, het Zawadi Team