Dit ben ik, de onderneemster achter Zawadi ByMar!

Dit ben ik, de onderneemster achter Zawadi ByMar!

1 reactie
Over Marianne
EN DE LIEFDE VOOR AFRIKA
Hoi! Mijn naam is Marianne,
In 2023 ben ik begonnen met de webshop Zawadi ByMar om mijn passie voor Afrika, bijzondere gifts, reizen en ondernemen te combineren.
Zo kwam mijn unieke bedrijf tot stand. En natuurlijk: altijd op een eerlijke en duurzame manier voor mens, dier & milieu!
 
Op de middelbare school was ik al bezig met het oprichten van eigen bedrijfjes en het ondernemen van projecten, zoals Marianne Photography. Ik heb docent Engels gestudeerd met een minor in African Studies. Ook heb ik een honours programma United Netherlands gevolgd en behaald.
Ook heb ik 2 jaar op kantoor bij Recrateam gewerkt, een commercieel bedrijf dat animatieprogramma's verzorgt op vakantieparken.
 
Ik hoop dat mijn webshop een afspiegeling is van prachtig ambacht vanaf het continent Afrika! Ambachten waar ik heel enthousiast over ben en welke ik graag met je wil delen!
Hopelijk kun je iets leuks vinden tussen de met zorg geselecteerde producten in de webshop en/of zie ik je eens op een Afrika-reis! Schroom zeker niet om contact op te nemen via het contactformulier.
 
Tot snel!
 
Liefs,
Mar

1 reactie

Arrissa wigmans
Arrissa wigmans

Heeft u ook een vogel drink bakje op voor raad Groetjes Arrissa

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.