Een leuk cadeautje bij je bestelling!

Een leuk cadeautje bij je bestelling!

Hey, jij bent vast op deze pagina omdat je een bestelling hebt ontvangen en benieuwd bent naar het verhaal achter het cadeautje! We vertellen je er in deze blog graag meer over. 

Waarom hebben we een gratis cadeautje bij je bestelling gedaan?

Ten eerste natuurlijk omdat we jou als klant heel erg waarderen. Elke bestelling wordt door ons persoonlijk ingepakt en verwerkt. Door jou keuze voor een FairTrade cadeau help jij onze droom en die van de producenten waar te maken. Daar zijn we je ontzettend dankbaar voor! Voor dit cadeautje is ook gekozen te kiezen voor een product waarmee we een vrouwengroep ondersteunen die dat erg nodig heeft. Hierdoor maken we jou blij, én maken we ook nog eens een positieve impact. Dubbel winst dus :) 

Wat is dit cadeautje precies?

Bij je bestelling vond je een zakje gemaakt van Afrikaanse stof. Deze is door de vrouwengroep omgetoverd in een leuk cadeauzakje met een vrolijk koordje. Hierbij zit een Karité zeepje, dit is een zeepje gemaakt met enkel natuurlijke ingrediënten. Hierdoor kunnen mensen met huidallergieën of een gevoelige huid vaak ook goed tegen deze zeep. 

Door wie wordt dit cadeautje gemaakt?

Dit cadeautje wordt gemaakt door een getalenteerde vrouwengroep in Burkina Faso, net buiten de hoofdstad Ouagadougou. De vrouwen hebben een kleine werkplaats waar ze de zeep maken met enkel natuurlijke ingrediënten. Door de politieke situatie in Burkina Faso is hun afzet momenteel helaas erg laag en kunnen ze een aantal extra bestellingen heel goed gebruiken. 

Een video over het productieproces

Tijdens mijn reis naar Burkina Faso gingen we op bezoek bij de zeepcoöperatie. In deze video leg ik jullie graag het productieproces van de zeepjes uit: Klik hier voor de video!

Bedankt!

Hopelijk vond je het leuk om de achtergrondinformatie achter je cadeautje te lezen! Nogmaals bedankt voor je bestelling bij Zawadi. Mocht je een cadeautje aan ons willen geven: wij zijn altijd blij met een leuke recensie op Google. Een recensie achterlaten kan door hier te klikken. Bedankt en tot snel! 

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.