MEGA SALE: Swazi Candles

MEGA SALE: Swazi Candles

Onze collectie kaarsen was afgelopen jaar super populair!! De voorraad die we van die collectie nog over hebben, mag er nu extra goedkoop uit. Zo'n mega sale heeft Zawadi ByMar nog niet eerder gedaan (en zal niet vaak gebeuren). Grijp nu je kans op extra goedkope Swazi Candles. 

Wat is de aanbieding? 

Swazi Candles: €6,50 per stuk (ipv €8,50)

Doosje van 6 Swazi Candles: €35 (ipv €51,-)

Zawadi ByMar heeft de kaarsen nog niet eerder zó goedkoop aangeboden. Exclusief deze week! 

Wat is er zo bijzonder aan een Swazi Candle

Een Swazi Candle is een fairtrade kaars uit Eswatini. Doordat de kaars naar binnen toe op brandt, geeft deze een uniek lamioneffect. De kaars brandt ongeveer 40 uur. Wanneer de binnenlaag is opgebrand (na circa 35 uur), kun je er ook altijd een waxinelichtje in zetten, dan gaat die buitenlaag nog veel langer mee. 

Ik heb één Swazi Candle in de kast staan maar ik vind het zonde om hem op te branden....

We begrijpen goed dat je het zonde vindt om de kaars op te branden. De kleurrijke patronen zijn met zorg ontworpen door de kunstenaars in Eswatini. Echter, we kunnen je garanderen dat de kaars brandend nog véél mooier is. Nu we de Swazi Candles zo goedkoop aanbieden, is dit je kans om dat met je eigen ogen te zien ;).  

Hmm, ik heb momenteel geen kaarsen nodig....

Geen probleem: de kaarsen zijn natuurlijk ook leuk om cadeau te doen! Met een doosje van 6 heb je bijvoorbeeld altijd een paar cadeautjes op de plank liggen. Voor een last-minute feestje of wanneer je bent vergeten een cadeautje te kopen. En wanneer je huidige kaars is opgebrand, kun je er natuurlijk zelf ook later eentje neerzetten :D 

Mis deze exclusieve mega aanbieding Swazi Candles niet, bestel ze nu hier!

 

 

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.