Maak De Feestdagen Magisch met Zawadi ByMar: Besteltijden & Lokale Bezorging!

Maak De Feestdagen Magisch met Zawadi ByMar: Besteltijden & Lokale Bezorging!

Kerstsokken worden opgehangen, lampjes worden aangezet en cadeautjes worden verzameld! De feestdagen staan voor de deur en bij Zawadi ByMar hebben we alles in huis om deze tijd extra bijzonder te maken.

Besteltijden Voor Pakjesavond en Kerst

Om ervoor te zorgen dat jouw pakketjes op tijd aankomen voor de gezellige pakjesavond of voor het magische kerstfeest, is het belangrijk om op tijd te bestellen. Voor pakjesavond willen we je eraan herinneren dat bestellingen uiterlijk 1 december geplaatst moeten zijn. Voor lokale bezorging (Herwijnen, Hellouw, Nijmegen-West) geldt 2 december, waarbij jouw pakket op 3 december wordt geleverd.

Voor een levering voor kerst is de uiterlijke besteldatum 15 december. Als je gebruik wilt maken van lokale bezorging, zorg er dan voor dat je bestelling vóór 16 december, 17.00 uur bij ons binnen is.

Let op: Reisperiode van Zawadi ByMar

Tussen 18 december en 30 december gaat Zawadi ByMar op reis naar Rwanda. Deze reis is uiteraard te volgen via onze Instagram en blog. Bestellingen die tijdens deze periode worden geplaatst, worden met liefde behandeld maar pas op 31 december verzonden. We willen je vriendelijk vragen hier rekening mee te houden bij het plannen van je aankopen. 

Kies Voor Fairtrade Geschenken Deze Feestdagen

Dit jaar willen we je aanmoedigen om een bewuste keuze te maken door te kiezen voor FairTrade cadeaus. Bij Zawadi ByMar zijn we trots op ons assortiment FairTrade producten die niet alleen prachtig zijn, maar ook een positieve impact hebben op gemeenschappen over de hele wereld.

Laat deze feestdagen extra sprankelen met Zawadi ByMar! Bestel op tijd en kies voor FairTrade geschenken voor een onvergetelijke tijd. Fijne feestdagen van ons team bij Zawadi ByMar!

Blijde kerstgroeten,
Zawadi ByMar

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.