Swazi Candles, de perfecte kaars voor de decembermaand?

Swazi Candles, de perfecte kaars voor de decembermaand?

Swazi Candles, de perfecte kaars voor de decembermaand?

Nu het buiten steeds eerder donker wordt, komen de feestdagen al weer dichterbij. Het is de tijd van het jaar waarin we verlangen naar warmte, gezelligheid en sfeervolle decoraties. Kaarsen zijn onmisbaar in deze periode, en de Swazi Candles uit Eswatini bieden iets heel bijzonders wat jou decembermaand nog sfeervoller gaat maken. Wat maakt deze kaarsen zo uniek, en waarom zijn ze de ideale toevoeging voor de feestdagen?Wat maakt de kaarsen uniek?

De Swazi Candles onderscheiden zich door hun unieke eigenschap om naar binnen te branden en zichzelf te verlichten als lampionnen. De buitenlaag van de kaars blijft daarom mooi in tact terwijl de kaars van binnenuit opbrand. Ze worden met de hand gemaakt door ambachtslieden in de stad Malkerns, gelegen in het hart van Eswatini. Elke kaars is een levendig kunstwerk met prachtige patronen en motieven. Hoe worden de kaarsen gemaakt?

We kunnen je natuurlijk alles vertellen over hoe de kaarsen gemaakt worden, maar het is nog veel leuker om zelf te kijken hoe ze gemaakt worden! Bekijk hier het filmpje.

Welcome to Swazi Candles

Hoelang branden de kaarsen?

De eerste keer dat je een Swazi Candle aansteekt, is het belangrijk om hem enkele uren te laten branden om een goede pool van gesmolten was te creëren. Dit zorgt voor een gelijkmatige verbranding in de toekomst. Onze Swazi Candles, te vinden op onze website, hebben een brandtijd van ongeveer 40 uur, waardoor ze perfect zijn voor langdurig gebruik tijdens de feestdagen. Na gebruik kan de kaars worden omgevormd tot een decoratieve waxinelichthouder. Plaats simpelweg een waxinelichtje op de bodem van de kaars en voeg wat vogelzand toe om de warme gloed te verspreiden, waardoor je nog langer van de kaars kunt genieten.

Waarom zijn Swazi Candles de perfecte toevoeging voor de decembermaand?

Swazi Candles zijn de perfecte keuze voor de feestdagen vanwege hun unieke ontwerp en lange brandtijd. Ze zorgen voor een warme, gezellige sfeer en dienen als prachtige decoraties voor elke gelegenheid. Met hun lampion effect brengen ze een magische touch in je huis. Bovendien, met circa 40 uur brandtijd, hoef je je geen zorgen te maken over het steeds opnieuw vervangen van kaarsen. De Swazi Candles van onze website zijn duurzaam, FairTrade en stijlvol, en bieden een geweldige manier om je huis in een feestelijke stemming te brengen. Dus, waar wacht je nog op? Voeg deze unieke en betoverende kaarsen toe aan je decor of geef ze cadeau en laat je betoveren door hun charme tijdens de feestdagen!

Klik hier om de jouw favoriete patroon uit te zoeken! 

 

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.